TOPlist
Sledujte nás:

Cizrnový salát s balkánským sýrem

Zpět
  • Autor: Chudas
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 1.00

400 g zelených fazolek AQ olivový olej 2× 400g plechovka nakládané cizrny, scezené, okapané 2 stroužky česneku, nakrájené na plátky 7 sušených rajčat, nakládaných v oleji, okapaných 2–3 kusy nakládaných paprik AQ 1 lžíce vinného octa 1 lžíce ochuceného oleje s chilli AExc 200 g balkánského sýru AQ sůl

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1430 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 4, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Troubu zahřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem, rozprostřete na něj fazolky, pokapejte olivovým olejem a dejte na deset minut péct. Pak fazolky přendejte do mísy, přidejte okapanou nakládanou cizrnu. Česnek, rajčata, nakládané papriky, vinný ocet a ochucený olej rozmixujte tyčovým mixérem. Mírně osolte a pak vmíchejte k fazolím. Podávejte s balkánským sýrem pokrájeným na kostičky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři