TOPlist
Sledujte nás:

Tuňák grilovaný po francouzsku 99/226

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián čerstvý 7 g

Energetická hodnota celkem: 2047 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 13, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme francouzskou marinádu z vína, tymiánu, hořčice, soli a koření. Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami. Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím lépe. Před přípravou jen necháme okapat - neosušujeme a dáme na rozehřátý gril. Grilujeme asi 2 minuty z každé strany. Steak by neměl být úplně propečený - pak je suchý.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři