- Autor: Kaira
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Telecí kýta na řízky | 400 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Máslo | 20 |
Žampiony | 400 |
olivy | 200 |
Víno bílé suché | 200 |
Fazolové lusky zelené (Bonduelle) | 350 |
slanina | 150 |
Energetická hodnota celkem: 8260 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 4130 kJ
Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 74, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 26.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.