- Autor: FosaHlad1
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Želatina (v suchém stavu) | 10 |
Ovoce kandované | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2106 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ
Bílkoviny (g): 14.2, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.