- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 19.20
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 1000 |
| Moravské uzené | 300 |
| Vejce celá průměr | 220 |
| Smetana na vaření 12% | 200 |
| Eidam 30% | 200 |
Dochucovadla:
hl.zelí 1000g, uzené 300, 4 vejce,200ml smet.12%,200g sýr pepř
Energetická hodnota celkem: 7042 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 3.4, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






