- Autor: ctveratevejce
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 940 |
Celer bulva | 300 |
Mrkev | 323 |
Bažant bez kůže průměr (syrový) | 900 |
Špek | 190 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, jalovec, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 15376 kJ
Bílkoviny (g): 248,
Tuky (g): 208,
Sacharidy (g): 194,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2563 kJ
Bílkoviny (g): 41.3, Tuky (g): 34.7, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 14.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
https://www.labuznik.cz/recept/peceny-bazant-na-divoko/
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.