TOPlist
Sledujte nás:

Pečený bažant na divoko

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, jalovec, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 15376 kJ

Bílkoviny (g): 248, Tuky (g): 208, Sacharidy (g): 194, SAFA (g): 87, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2563 kJ

Bílkoviny (g): 41.3, Tuky (g): 34.7, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 14.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

https://www.labuznik.cz/recept/peceny-bazant-na-divoko/

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři