- Autor: heda
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 300 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 15 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Hrášek mražený | 25 |
Cibule | 25 |
Okurky sterilované průměr | 60 |
Celer bulva | 75 |
Mrkev | 200 |
Dochucovadla:
majonéza, hořčice
Energetická hodnota celkem: 2613 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 871 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
uvaříme rybu a zeleninu. Necháme vychladnout. Zeleninu nakrájíme nadrobno, rybu rozebereme a přidáme propláchnutý mražený hrášek a kyselé okurky drobně nakrájené. Nakonec přidáme bílý jogurt, majonézu a hořčici. Dochutíme solí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.