- Autor: heda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pohanka (v suchém stavu) | 100 |
Zelenina průměr | 400 |
Olej olivový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2211 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 553 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Pak přidáme zeleninu - nejdřív tvrdší, pakostatni. Lehce osolíme. Dusíme do měka. Nakonec přidáme nabobtnalou pohanku ( přes noc ve studené vodě nebo 20 minut ve vrouci). Prohřejeme a případně dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.