- Autor: danzal
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo přepuštěné Ghí | 43 |
Houby čerstvé průměr | 437 |
Cibule | 180 |
Cuketa | 170 |
Rajčata | 400 |
Paprika červená | 140 |
Paprika bílá | 50 |
Voda | 400 |
Brambory (syrové) | 90 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,nové koření ml. ,kmín,paprika ml. ,guláš. koření,bujon zeleninový bio,česnek dle chuti
Energetická hodnota celkem: 3367 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 842 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na ghí zpěnit cibuli,přidat na větší kousky nakrájené houby,cuketu,rajčata,papriku,koření,vodu. Společně podusit cca 1/2hodiny, zahustit nastrouhaným bramborem, dochutit česnekem, za občasného lehkého míchání podusit na mírném ohni ještě cca 15min. Podáváme s chlebem, gnocchi nebo těstovinami. i
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.