TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sýr oivní

Zpět
  • Autor: Cibule230112
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pivo světlé 10°40
Tvaroh polotučný průměr125

Dochucovadla:

sůl, kmín, pepř paprika

Energetická hodnota celkem: 560 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 140 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

tvaroh posolíme, necháme stát 2 dny než zfermentuje. Zalijeme pivem, necháme stát aspoň 24 h. přídáme mleté koření dle chuti. Lze posypat nasekanou cibulkou. Mažeme na tmavý chléb.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři