- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pivo světlé 10° | 40 |
Tvaroh polotučný průměr | 125 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, pepř paprika
Energetická hodnota celkem: 560 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 140 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
tvaroh posolíme, necháme stát 2 dny než zfermentuje. Zalijeme pivem, necháme stát aspoň 24 h. přídáme mleté koření dle chuti. Lze posypat nasekanou cibulkou. Mažeme na tmavý chléb.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.