- Autor: Cibule230112
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Listové těsto Albert rozválené | 140 |
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Vejce celé (syrové) | 55 |
| Puding průměr (prášek) | 8 |
| Erythritol | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3665 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 916 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Těsto do kulata rozválet, do malé remosky. Přidat tvaroh s vejcem, pudigovým práškem, mlékem a erythrolem. Zamíchat, pomalu péct v remosce-
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






