- Autor: Chudas
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 1.00

Ingredience 400 g mletého hovězího AQ malý svazek bazalky, lístky otrhané a hrubě nasekané + pár celých na ozdobu 1 lžíce worcesterské omáčky AQ 1 lžička grilovacího koření ABio + sůl slunečnicový olej na smažení 350 g omáčky na těstoviny s česnekem AQ 1 kg brambor AQ, oloupaných a nakrájených 250 ml ohřátého mléka 2 lžíce másla 2 lžíce bazalkového pesta
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Hovězí maso smíchejte s polovinou lístku bazalky, worcesterskou omáčkou a grilovacím kořením, osolte a pak z něj vytvarujte šestnáct kuliček. Rozpalte grilovací pánev, přilijte olej a pak na něm z obou stran dohněda osmahnete masové koule. Přidejte omáčku a zbylou bazalku a nechte deset minut prohrát. Mezitím uvařte brambory v osolené vroucí vodě doměkka. Sceďte je, přendejte do robotu, přidejte máslo a mléko a umíchejte dohladka. Přidejte pesto, promíchejte a podávejte s masovými koulemi a omáčkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.