- Autor: Bibi24
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
TS Mletý masný polot. - hovězí | 1000 |
Cibule | 200 |
Paprika bílá | 400 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
2 lžíce mleté papriky 2 lžíce sušeného oregana 6 celých hřebíčkú (není nutné) 1-2 kousky skořice ( není nutné)
Energetická hodnota celkem: 11150 kJ
Bílkoviny (g): 168,
Tuky (g): 210,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1115 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
V hrnci orestujte na oleji maso s cibulí. Přidejte další ingredience a vařte asi hodinu. Zbylé porce můžete snadno zamrazit.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.