- Autor: zuzikvaf
 - Doba přípravy (min.): 50
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Eidam 30 % průměr | 30 | 
| Cibule | 20 | 
| Česnek | 5 | 
| Květák | 250 | 
| Brambory zimní | 120 | 
| Kečup | 30 | 
| Oleje (všechny druhy) | 7 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1385 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 14, 
                                                        Tuky (g): 12, 
                                                        Sacharidy (g): 42,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli a lisovaný česnek, přidáme na růžičky rozebraný povařený květák a kečup. Dosolíme a opepříme a dáme péct do trouby při 190 pečené asi 35min a před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






