- Autor: davami
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 100.00
hovězí kližka,olej,cibule ,čerstvé nebo mražené houby,pažitka,těstoviny ,sůl ,pepř ,drcený římský kmín
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
hovězí bujon půl kostky
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
maso omyjeme ,nakrájíme na kostky ,omyté a očištěné houby nakrajíme na dílky. na rozpáleném oleji zpěníme cibuli,přidáme maso a opečeme,osolíme ,okmínujeme opepříme a dolijeme vodou. Dusíme do měkka. Tak 15 minut před koncem přidáme houby a dodusíme společně. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus,nerozvaříme.Můžeme při podávání ozdobit pažitkou,kudrnkou..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.