- Autor: josephus
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 320 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Cibule | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 220 |
Ančovičky - filety | 20 |
Voda | 500 |
Energetická hodnota celkem: 5840 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 103,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1460 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.