TOPlist


Krevety ve smetanove omacce

  • Uživatelský recept
  • Autor: kvichero
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krevety250
ryze rice market80
smetana Milda 2660
X-tra Letmælk 1,5%100
Fazolové lusky zelené (Bonduelle)150
Cibule80
Olivovy olej10

Energetická hodnota celkem: 3481 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 81 SAFA (g): 17 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1741 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 40.5 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sul, pepr

Postup přípravy

Na olivovem oleji osmahneme cibulku a cesnek nakrajeny na platky. pridame fazolove lusky (cerstve nebo mrazene) a 100ml mleka a podusime. Pridame krevety - zalezi na velikosti, pri pouziti ''malych'' krevet, staci pridat az ve chvili kdy zmeknou fazolky. pridame smetanu na vareni (jde pouzit s nizsim obsahem tuku a nebo nahradit mlekem) osolime, opeprime podavame s ryzi

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma