- Autor: r.pitt
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 1500 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Mrkev | 568 |
Petržel - kořen | 186 |
Cibule | 224 |
Celer - bulva | 320 |
Česnek | 54 |
Paprika zelená | 106 |
Hořčice plnotučná | 50 |
Energetická hodnota celkem: 14886 kJ
Bílkoviny (g): 324,
Tuky (g): 180,
Sacharidy (g): 150,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1489 kJ
Bílkoviny (g): 32.4, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.