- Autor: josephus
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Mrkev | 600 |
Celer - bulva | 400 |
Petržel - kořen | 400 |
Cibule | 250 |
Máslo | 150 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 215 |
Energetická hodnota celkem: 16609 kJ
Bílkoviny (g): 225,
Tuky (g): 263,
Sacharidy (g): 175,
SAFA (g): 128,
Cukry (g): 109,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1661 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 12.8, Cukry (g): 10.9, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.