TOPlist


boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: carbolinka
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr500
Mrkev150
Celer - bulva150
Petržel - kořen150
Brambory zimní150
Červená řepa200
Zelí bílé hlávkové200
Rajský protlak80
Ocet10

Energetická hodnota celkem: 7066 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 113 SAFA (g): 41 Cukry (g): 54 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ

Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 9.4 SAFA (g): 3.4 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, bob. list, nové koření, pepř

Postup přípravy

všechno nakrájíme a dáme do papiňáku. Řepu vaříme zvlášť ve vinném octě a nakonec přidáme k ostatnímu i s vodou. Podáváme se zakys. smetanou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 07. 2013 21:02

taketoki

Tohle vypadá báječně, jen by se asi mělo pro 12 porcí započítat i 12 kopečků zakysané smetany.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma