TOPlist


Bulgur se zeleninou a tempehem

  • Uživatelský recept
  • Autor: venita
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur pšeničný120
Zeleninová směs s kukuřicí průměr300
Tempeh uzený220
Oleje (všechny druhy)15

Energetická hodnota celkem: 6397 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 150 SAFA (g): 10 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2132 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 9.7 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Bulgur připravíme dle návodu. Na oleji lehce osmahneme na kostičky nakrájený tempeh a přisypeme mraženou zeleninovou směs (nejlépe mrkev, hrášek, kukuřice). Okořeníme a po změknutí zeleniny podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma