- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur pšeničný | 120 |
Zeleninová směs s kukuřicí průměr | 300 |
Tempeh uzený | 220 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6397 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 150,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2132 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Bulgur připravíme dle návodu. Na oleji lehce osmahneme na kostičky nakrájený tempeh a přisypeme mraženou zeleninovou směs (nejlépe mrkev, hrášek, kukuřice). Okořeníme a po změknutí zeleniny podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.