TOPlist


Pečená ryba s rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenkasnaselova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska filé207
Oleje (všechny druhy)10
Česnek6
Worcester6
Rajčata 78
Cibule šalotka15
Eidam 20 % průměr17

Energetická hodnota celkem: 1278 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Z citronové šťávy,drceného česneku,worcestru,soli a sekaných bylinek utřeme pastu.Filé potřeme,zabalíme do folie a dáme uležet.Na rozehřátém oleji rybu opečeme z obou stran,přidáme na plátky nakrájená rajčata s cibulí,mírně podlijeme vodou a dáme péct do trouby.Krátce před podáváním posypeme strouhaným sýrem-necháme jej roztavit.Podáváme s uvařenými brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma