TOPlist


boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: bednroovam
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa100
Voda500
Celer - bulva50
Cibule50
Červená řepa100
Fazolky20
Mrkev100
Paprika červená50
Rajčata 100
Zelí bílé hlávkové100
Brambory rané100

Energetická hodnota celkem: 1637 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 1 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 819 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 29.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 13.5 Vláknina (g): 7.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma