- Autor: k.ate
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| vepřové maso libové | 600 |
| Olivový olej | 10 |
| Hořčice plnotučná | 40 |
| Voda | 300 |
| Zelí bílé kysané | 300 |
| Cibule | 100 |
| Cukr průměr | 20 |
| Ocet | 10 |
| Vejce celá průměr | 50 |
| Brambory vařené | 650 |
| Mouka pšeničná hrubá | 200 |
| Phanková krupice | 70 |
Energetická hodnota celkem: 11780 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 97,
Sacharidy (g): 344,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2945 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 24.3, Sacharidy (g): 86, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






