- Autor: Vlcice
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí svíčková průměr | 120 |
| Celer - bulva | 50 |
| Cibule | 10 |
| Mrkev | 50 |
| Petržel - kořen | 20 |
| Mléko odstředěné průměr | 20 |
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list, ocet
Energetická hodnota celkem: 1089 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
maso zasypu zeleninou a kořrním, peču. zeleninu rozmixuji a doplním mlékem a zakysanou smetanou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






