TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Houbové rizoto s tofu

Zpět
  • Autor: Magda Zalesakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Tymián, sůl

Energetická hodnota celkem: 3532 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 137, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1177 kJ

Bílkoviny (g): 12.7, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 45.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Osmažíme na trochu oleji houby a cibuli, po 5 minutách dušení přidáme uzené tofu . Za pět minut přidáme rýži, dolijeme dvojnásobným množstvím vody( rýže :voda 1:2), dosolíme, přidáme tymián a necháme vařit, až je rýže měkká.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři