- Autor: romfor
- Doba přípravy (min.): 130
- Porce: 4.00
hovězí maso, cibule, olej, zeleninová směs, koření (pepř, sůl, bobkový list, nové koření, paprika)
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Cibule | 150 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Zeleninová směs na svíčkovou | 700 |
Energetická hodnota celkem: 6870 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1718 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
cibulku orestujeme, maso necháme zatáhnout a volně dusíme se zeleninou buď v hrnci, nebo v pekáči v troubě, když je maso hotové, vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, maso vrátíme, podáváme s těstovinami, bramborou, rýží
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.