- Autor: Misuta
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Sójové nudličky (Bona Vita) | 100 |
| Cibule | 100 |
| Paprika zelená | 200 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Mouka pšeničná hladká | 30 |
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 |
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 5 |
| Voda | 600 |
| Koření průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 3723 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 931 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Sojové maso necháme odležet v nálevu asi 1 hod., poté vymačkáme a osmahneme na cibulce. Přidáme zelenou papriku a orestujeme. Posypeme mletou paprikou, kořením, podlijeme nálevem a dusíme cca 20 min. Mouku rozmíchat ve smetaně, provařit, dochutit nálev: 1/2 kostky masoxu, 0,6 l vody, 1 lžíce vegety
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






