- Autor: jankaruzicka
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 10.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jogurt bílý selský (Hollandia) | 500 | 
| Vejce celá průměr | 2 | 
| Cukr průměr | 140 | 
| Mouka pšeničná polohrubá | 350 | 
| Prášek do pečiva | 12 | 
| Jablka | 500 | 
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 10051 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 47, 
                                                        Tuky (g): 24, 
                                                        Sacharidy (g): 496,
                                                        SAFA (g): 14,
                                                        Cukry (g): 217,
                                                        Vláknina (g): 38,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1005 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 49.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 21.7, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






