- Autor: oblonska
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Krůtí prsa průměr | 150 | 
| Oleje (všechny druhy) | 10 | 
| Dressingy (Spak) - průměr | 30 | 
| Česnek | 6 | 
| Hořčice plnotučná (Hellmann´s) | 10 | 
Dochucovadla:
dresing thajská sladká na kuře,sůl, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1398 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 37, 
                                                        Tuky (g): 18, 
                                                        Sacharidy (g): 5,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
marináda: olej řepkový, grilovací koření bez soli, česnek, zelené bylinky /izop, rozmarýn, saturejka, tymián, petržel, libeček/, hořčice dijonská, maso naklepané se marinuje 24 hod. a poté se griluje na dřevěném uhlí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









