TOPlist


Pohanková kaše

  • Uživatelský recept
  • Autor: letny
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pohanka100
Mléko polotučné čerstvé průměr300
Hrozinky10
Javorový sirup10

Energetická hodnota celkem: 2294 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 5 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1147 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 45.5 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 13.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

javorový sirup, skořice

Postup přípravy

Pohanku zalijeme mlékem a dáme vařit, dokud kaše nezhoustne. Pak přidáme hrozinky a osladíme javorovým sirupem. Můžeme přidat i skořici.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma