- Autor: phetule
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Treska filé | 347 | 
| Pór | 200 | 
| zelenina lahůdková směs | 350 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Mléko polotučné čerstvé průměr | 50 | 
| Eidam 30 % průměr | 75 | 
| Oleje (všechny druhy) | 25 | 
Energetická hodnota celkem: 4442 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 102, 
                                                        Tuky (g): 53, 
                                                        Sacharidy (g): 37,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2221 kJ
Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









