- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 30 |
| Mrkev | 330 |
| Petržel - kořen | 200 |
| Celer - bulva | 60 |
| kančí | 660 |
| Cibule | 110 |
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 200 |
| Mouka špaldová celozrnná | 22 |
Dochucovadla:
NK, pepř, BL, tymián, sůl
Energetická hodnota celkem: 7078 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1180 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
zeleninu, koření a maso vaříme v tlakovým hrnci cca 1 hodinu, pak maso vyndáme a zbytek rozmixujeme. Pak přidáme smetanu s moukou, vaříme 5 minut nyní i s masem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






