- Autor: hana11
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa | 600 |
| Vejce celá průměr | 220 |
| Oleje (všechny druhy) | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 20 |
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 1 |
| Brambory albert Quality | 400 |
| Květák | 1000 |
| Máslo | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7760 kJ
Bílkoviny (g): 187,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1940 kJ
Bílkoviny (g): 46.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






