- Autor: olinstob
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 6 |
| Pór | 70 |
| Paprika zelená | 70 |
| Rajčata | 35 |
| Cibule | 20 |
| Krůtí prsa průměr | 70 |
| Jáhly Lagris | 60 |
Energetická hodnota celkem: 1693 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jáhly uvaříme. Zeleninu uvaříme v parním hrnci, promícháme s masem a panenským olejem, sýr použijeme na ozdobu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






