TOPlist


Asijská rýžová miska

  • STOB recept
  • Autor: Hanka Malkova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sójová omáčka10
Brokolice60
Paprika červená60
Cibulka jarní15
Olej řepkový5
Žampiony60
Vejce celé (vařené natvrdo)55
Kuřecí prsa bez kůže pečená (nesolená)40
Rýže jasmínová uvařená (nesolená)130

Energetická hodnota celkem: 1892 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

chilli

Postup přípravy

Toto jednoduché jídlo se snad ani nedá nazvat receptem, ale spíše tipem, jak zužitkovat různorodé suroviny, které vám třeba zbudou z předchozího oběda či večeře. Můžete si tak připravit rychlé a především pestré jídlo z téměř libovolných surovin, které máte zrovna k dispozici. My jme využili rýži, kuřecí nudličky orestované na pánvi (ale lze vynechat, pokud přidáte jiný zdroj bílkovin), vařené vejce, uvařenou brokolici, papriku, jarní cibulku, orestované žampiony. Vše vyskládáte do mističky a zakápnete sójovou nebo rybí omáčkou, dle chuti přidáte chilli.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 10. 2018 13:15

nevzdavatse

Na "recyklaci" zbytků jsem přeborník. Vlastně tak vymýšlím netradiční kombinace a nová jídla, která se hned tak neomrzí.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma