- Autor: lenpi
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 1.00
Semolinové špagety 60g, hovězí kýta 140g, drcená rajčata (pyré), cibule, česnek, paprika, oregáno, bazalka (nejlépe čerstvá)
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 140 |
Rajský protlak | 50 |
Rajčata | 100 |
Cibule | 30 |
Špagety bezvaječné syrové | 60 |
Energetická hodnota celkem: 2354 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso pomeleme na strojku. Na pánvi osmahneme pokrájenou cibulku a utřený česnek. Přidáme maso. Po chvíli vmícháme rozkrájená rajčata, pyré a dochutíme kořením. Podáváme se špagetami al dente.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.