- Autor: mlha.domodra
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kýta na řízky | 600 | 
| Cizrna sterilovaná (Bonduelle) | 420 | 
| Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 200 | 
| Cibule | 200 | 
| Oleje (všechny druhy) | 25 | 
| Rajčata | 150 | 
| Paprika žlutá | 150 | 
Energetická hodnota celkem: 9841 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 156, 
                                                        Tuky (g): 125, 
                                                        Sacharidy (g): 141,
                                                        SAFA (g): 44,
                                                        Cukry (g): 52,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1640 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









