- Autor: Gabzounek
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| DE jíška tmavá | 50 |
| DE šlehačka | 200 |
| Kuře průměr | 314 |
| Voda | 1800 |
| Mouka pšeničná hladká | 30 |
| DE Olej | 23 |
Energetická hodnota celkem: 6014 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 668 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






