- Autor: Barnabas
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 350 |
Mrkev | 80 |
Uzený bok | 60 |
Cibule | 120 |
Žampiony | 100 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 100 |
Dochucovadla:
Sůl,česnek,vegeta,majoránka
Energetická hodnota celkem: 4139 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Na pánvi rozškvaříme na kostky nakrájenou slaninu a vyndáme ji bokem.Na omastku opečeme na kostky nakrájené kuřecí prsa,přidáme cibuli,česnek na plátky,mrkev na kolečka a cca.po 2 min.opékání podlijeme vodou.Dusíme.Cca po 10 min. přidáme žampiony na plátky.Když je maso měkké přidáme trochu/1 kávovou lžičku/ Solamylu rozmíchaného ve vodě,zavaříme ochutíme solí,vegetou a majoránkou.Nakonec přidáme kysanou smetanu.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.