- Autor: ivana.jurasova
 - Uživatelský recept
 - Porce: 127.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer - bulva | 313 | 
| Cibule | 273 | 
| Mrkev | 555 | 
| Petržel - kořen | 275 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 2067 | 
Energetická hodnota celkem: 18627 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 416, 
                                                        Tuky (g): 251, 
                                                        Sacharidy (g): 142,
                                                        SAFA (g): 112,
                                                        Cukry (g): 85,
                                                        Vláknina (g): 37,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 147 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 1.1, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






