- Autor: pidisek
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 19.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Otruby průměr | 10 |
| Cukr průměr | 10 |
| Jogurt bílý selský (Hollandia) | 380 |
| Med | 80 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Dýně | 250 |
| Oleje (všechny druhy) | 100 |
| Mouka pšeničná hladká | 150 |
| Mouka žitná průměr | 160 |
Energetická hodnota celkem: 11451 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 130,
Sacharidy (g): 329,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 103,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 603 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 5.4, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






