- Autor: ksykora
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata konzervovaná | 120 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Cibule | 800 |
Hovězí roštěná průměr | 800 |
Sádlo vepřové škvařené | 15 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, celé nové koření, špetka tymiánu, mletý kmín, červená paprika
Energetická hodnota celkem: 6521 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.