- Autor: s.adamova1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřové libové průměr | 500 |
| Cibule šalotka | 50 |
| Česnek | 8 |
| Petržel - nať | 32 |
| Citrony | 20 |
| Klobása čabajská průměr | 100 |
| Rajčata sušená v oleji | 400 |
| Cizrna sterilovaná (Bonduelle) | 400 |
| Bujón suchý stav | 20 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Koření průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 13781 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 232,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 77,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 3445 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 19.3, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






