- Autor: dareba
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 8 | 
| Krůtí prsa průměr | 150 | 
| Lilek | 120 | 
| Pór | 50 | 
| Žampiony | 50 | 
| Cibule | 15 | 
| Brambory zimní | 120 | 
Dochucovadla:
česnek (1 stroužek), sůl, orientální koření
Energetická hodnota celkem: 1652 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 41, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 35,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Maso omyjeme, naklepme, osolíme, opepříme. Upečeme na steakové pánvi bez tuku. Zeleninu a žampióny nakrájíme na drobné kousky, pórek na kolečka. Na pánvi rozehřejme olej, osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme ostatní zelneni, dochutíme orientálním kořením a podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









