- Autor: hlavca
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Cibule | 10 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 100 |
Křen | 10 |
Jablka | 30 |
Jogurt bílý polotučný 3 % tuku průměr | 40 |
Brambory vařené | 130 |
Dochucovadla:
bobkovy list, cely pepr, sul, kmin
Energetická hodnota celkem: 1583 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
maso dame uvarit s cibuli, bobk. listem, peprem a soli, k temer mekkemu masu pridame zeleninu, povarime, scedime vvar. Oloupeme kren a jablko, pridame 2lzice hoveziho vyvaru a jogurt. Maso prelijeme krenem, pridame zeleninu, brambory
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.