- Autor: hlavca
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 10 |
Kedlubna | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Brambory vařené | 150 |
Dochucovadla:
sul, drceny kmin, pepr
Energetická hodnota celkem: 1774 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
orestujeme cibulku, pridame na kostky nakrajene maso, sul, pepr, kmin, dusime, prisypeme kedlubnu a dusime, zahustime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.