- Autor: verkag
 - Doba přípravy (min.): 180
 - Uživatelský recept
 - Porce: 127.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 200 | 
| Cukr průměr | 340 | 
| Hera | 100 | 
| Destiláty (40 % alkoholu) průměr (Whisky, koňak, vodka, rum, gin, fernet) | 20 | 
| Med | 200 | 
| Mouka pšeničná hladká | 800 | 
| Holandské kakao | 20 | 
Dochucovadla:
Perníkové koření, jedlá soda
Energetická hodnota celkem: 24633 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 119, 
                                                        Tuky (g): 104, 
                                                        Sacharidy (g): 1092,
                                                        SAFA (g): 47,
                                                        Cukry (g): 501,
                                                        Vláknina (g): 64,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 194 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
4 vejce, 340g moučkového cukru, 100g Hery, 20g Holandského kakaa, 20g Rumu, 200g medu tekutého, 800g mouky hladké
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






