- Autor: Corbina
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 2000 |
| Klobása moravská | 800 |
| Vejce celá průměr | 180 |
| Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 150 |
| Gouda 48 % průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 17269 kJ
Bílkoviny (g): 183,
Tuky (g): 229,
Sacharidy (g): 324,
SAFA (g): 106,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 30
Energetická hodnota na 1 porci: 1727 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 22.9, Sacharidy (g): 32.4, SAFA (g): 10.6, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






